O nas

Dejavnost podjetja pod blagovno znamko GO-RENT je bila ustanovljena leta 2004 z dejavnostjo izposoje lahkih tovornih in osebnih vozil. V letu 2011 smo dejavnost dopolnili s prodajo in odkupom rabljenih vozil na lokaciji v Novi Gorici, Industrijska cesta 2.

O nas Pri nas lahko najamete osebna vozila različnih razredov, kombije za prevoz oseb (8+1), kombije za prevoz blaga (do 3,5t NDM), dvižne pomične košare za delo na višini ter prikolico za prevoz vozil.
Vsa vozila so registrirana in zavarovana za namen izposoje, imajo slovensko letno vinjeto ter najem vozil vključuje kasko zavarovanje.

Katerokoli naše vozilo je mogoče najeti za daljši čas, tudi več let, kar je posebno privlačno za podjetja, saj se najem šteje kot strošek, in tujce, ki bivajo v Sloveniji za določen čas in se jim ne splača kupovati lastnega vozila.

Na zalogi imamo več kot 50 vozil. Vsa vozila so strokovno pregledana. Na vozila vam nudimo garancijo ter možnost dodatnih jamstev. Naš način dela vključuje prijaznost, transparentnost in odkritost.
Zavedamo se, da je trgovcu z rabljenimi vozili v današnjem svetu težko zaupati, zato strankam omogočamo pregled in preizkus vozila pred nakupom tudi pri zunanjem strokovnjaku.

V okviru trgovine z rabljenimi vozili nudimo odkup vozil s takojšnjim izplačilom.