Prodaja rabljenih vozil

Trenutno zalogo vozili si lahko ogledate na avto.net-u.

Odkup vozil
Odkupujemo vozila s takojšnjim plačilom. Vsako vozilo pred odkupom strokovno pregledamo in ocenimo.

Vkolikor se z odkupno vrednostjo strinjate pomagamo urediti vse formalnosti (vključno s predčasnim poplačilom leasinga ali kredita) povezane s prepisom.

Odkup s takojšnjim plačilom je prava izbira, če želite vozilo prodati takoj, brez negotovega čakanja na neznanega kupca, oglaševanja in ukvarjanja s firbci in prekupčevalci.

Poleg tega imate možnost povračila nekaterih nekoriščenih stroškov lastništva vozila (zavarovalna premija, cestna taksa) zaradi takojšnjega prepisa vozila.
Rabljeno po želji
Vemo, da ni mogoče imeti na zalogi vozil za vsako željo in okus, zato vam na podlagi posebnega dogovora iščemo vozilo po vaših željah.

Ko takšno vozilo najdemo uredimo vse formalnosti, vključno s strokovnim pregledom vozila, kakor za vsa ostala naša vozila iz zaloge.

Obseg garancije in možnosti jamstev so enaka kot za ostala naša vozila, kar pomeni, da vam tak nakup ponuja enako visoko stopnjo varnosti in kvalitete.
Menjava staro za staro
Vaš avto lahko zamenjate za katerega koli iz naše ponudbe z našim ali vašim doplačilom. Če kupujete vozilo preko financiranja velja vaše vozilo kot polog.

Menjava staro za staro je idealna za vse, ki se ne želite ukvarjati z dolgotrajno in negotovo prodajo lastnega vozila. V primeru menjave se preprosto pripeljete z dosedanjim vozilom in odpeljete z novim. Vse potrebne formalnosti uredite pri nas oz. v neposredni bližini.